2014. március 1., szombat

Dunai hidak fotópályázat


A minap került a boltokba Szarvas András térképkiadó jóvoltából a legfrissebb kiadású Gemenc és Szekszárdi-dombság térkép. Az erdőjáró és vízitúrázó közönség számára is hasznos kiadvány ellenőrzésére tavaly engem is felkértek. Ez nagy megtiszteltetés volt a Dunai Szigetek blog számára. Hamarosan elkészül a legfrissebb kiadású Szigetköz térkép is, tehát éppen ideje volt egy újabb fotópályázat meghirdetésének, ahol a Szarvas András által honoráriumként felajánlott turistatérképek gazdára lelhetnek.



A 2014. évi Dunai Szigetek fotópályázat témája egyszerűen: 
Dunai hidak.

A képeken szerepeljen legalább egy Dunán, vagy annak mellékágán (nem mellékfolyóján) átívelő híd, egy rövid leírással, hogy hol készült, mert mindet én sem tudom kitalálni. :) Fejenként 3 kép legyen a maximum. A photoshop használatát nem tudom és nem is akarom megtiltani. Se máshol megjelent képet, se más munkáját, se montázst (több képet egybe szerkesztve) ne küldjenek be.



A díjazás - Szarvas András jóvoltából:

1. helyezés: 4 db szabadon választott magyarországi turistatérkép
2. helyezés: 3 db szabadon választott magyarországi turistatérkép
3. helyezés: 2 db szabadon választott magyarországi turistatérkép
4. közönségdíj: 1 db szabadon választott magyarországi turistatérkép


Ezek közül lehet válogatni: http://www.map.hu/Katalogus/Turista_biciklis_terkepek-atlaszok/Turista_biciklis_terkepek



Pályázat lezárulta: 2014. április 5. (szombat) dél
Szavazni ezután egy hétig lehet, április 12-én délig.
Eredményhirdetés: április 13-án, vasárnap.

A szavazás menete: a tavalyi fotópályázaton már működött az az elv, miszerint aki veszi a fáradságot és beküld legalább egy képet, az szavazhat a többiek munkájára. A szavazatot április 5. után, emailban fogom kérni, de telefonálni is ér! :) Ez elsősorban azért van így, hogy fényképezésre ösztönözzük az olvasókat, másrészt pedig azért, nehogy a legtöbb "ismerőssel" rendelkező fényképész nyerjen. A beérkező képeket folyamatosan fogom feltölteni a Dunai Szigetek facebook oldalára és ide a blogra is, ahol már mindenki szavazhat a leendő közönségdíjas fényképre. Szóval érdemes igyekezni a beküldéssel. A facebookon létrehozunk egy albumot, ahol egy "like" egy pontot ér, egy megosztás pedig hármat. Akinek nincs facebookja, az a fotópályázat aloldalán kommentben szavazhat, ezek mindegyike 1 pontot fog érni. Amennyiben a fotósok körében megtartott szavzáson szavazategyenlőség alakulna ki, akkor a közönség véleményét vesszük figyelembe a végső sorrendnél.
 


A fényképeket erre a címre lehet beküldeni és ugyanitt, vagy kommentben lehet érdeklődni, ha valami kérdés merülne fel a fotópályázattal kapcsolatban:

dunaiszigetek@gmail.com

Mindenkinek kellemes tavaszi fényképezést kívánok!



Szávoszt-Vass Dániel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...